9 Nisan 2013 Salı

illuminati Oyun Kartları

lluminati örgütünü, bunların dünyayı tek bir yerden kontrol etme çalışmalarını ve yeni dünya düzeni projelerini artık duymayanınız kalmamıştır. Şimdi de illuminati oyun kartları gündemde.

illuminati oyunu Steve jackson adında bir oyun şirketi tarafından ilk defa 1982 yılında piyasaya sürülmüştür. İnternetteki bir çok forumda ve blogda 1995 yılında piyasaya sürüldüğü iddia edilir. Oysa 1995 yılında yeni sürümü "New World Order - Yeni Dünya Düzeni"piyasaya sürülmüştür.




Yukarıdaki resimler şirketin web sitesinden alınmıştır.

Tarot kartlarına benzeyen bir takım kartlar, iki adet zar ve oyun boardu ile bir takım kurallar çerçevesinde, 6-8 kişi ile oynanan klasik bir oyun gibi gelmişti önceleri insanlara.


İlk sürümün paket kapağında şu resim vardı.


Üzerinde "Illuminati The Game of Conspiracy" yazıyordu. Yani "Illuminati Komplo Oyunu".

Bunun ardından ileriki yıllarda oyunun başka sürümleri de çıktı.

Suç Liderleri

Beyin Yıkama

Y2K

Bavyera Yangın Tatbikatı


Ve 1995 yılında "New World Order - Yeni Dünya Düzeni" sürümü piyasaya sürüldü.




Oyunun adının illuminati olması ya da  piramit, tek göz gibi simgeler, figürler barındırması konumuz değil. Asıl olay, bu kartların tüm dünya tarafından bilinen gerçekleşmiş bir takım olayları önceden işaret etmiş olmasıdır. Asıl ürkütücü olan ise kartlarda henüz gerçekleşmemiş olan ve gerçekleşmesini hiçbir zaman istemeyeceğimiz bir takım olayların bulunmasıdır. 

Oyun kartlarının tamamı, bu kartlara dair yorumlar ve oyunun nasıl oynandığına ilişkin detaylı bilgiyi diğer makalelerimde bulabilirsiniz. 


2 yorum:

  1. bu konuyu ayrıntısıyla anlatabilirmisiniz acaba?
    tesekkürler

    YanıtlaSil
  2. Bu kartları neredwn satın alabilirim yardımcı olurmusınuz

    YanıtlaSil